Remote Robot Management

Remote Robot Management met Automatico

System integrators en MKB’ers in de maakindustrie & logistiek maken gebruik van robots of willen dit doen. Het is immers bekend dat repetitieve menselijke handelingen makkelijk geautomatiseerd kunnen worden met robots. En dat is nodig; 9 op de 10 bedrijven kampt met personeelstekorten. Alleen brengt een robot grote complexiteit met zich mee. Waar robots voorheen hoge investeringen waren met complexe gebruikerstoepassingen is dit inmiddels niet meer het geval door Automatico Remote Robot Management (RRM).

Onze opdrachtgevers maken gebruik van Automatico RRM om hun bedrijf future-proof te maken en de schaalbaarheid te vergroten. Ontdek waarom nu het perfecte moment is om als MKB’er te starten met robot automatisering.

Hoe werkt Remote Robot Management precies?

Automatico RRM maakt het mogelijk om remote robots te besturen zonder aanwezige specialisten op de werkvloer. Robots worden op afstand geprogrammeerd en gesimuleerd. Vervolgens wordt de robot op de werkvloer in actie gezet via een LAN/Wifi/4G netwerk. De robot (en daarmee het productieproces) wordt vervolgens op afstand gemanaged. Alle voordelen van Automatico RRM voor System integrators en MKB’ers:

Robots zijn easy peasy

Robots zijn makkelijk te managen. Met de juiste simulatiesoftware wordt de complexiteit van robots verminderd.

Lage productiekosten

Robots zijn betaalbaar. Start met Industry 4.0 vanaf €125 per robot (exclusief service en add-ons). Ontvang het tarievenoverzicht.

Maximale flexibiliteit

Robots zijn flexibel en eindeloos in te stellen voor diverse doeleinden. Laat de robot remote besturen door remote experts.

Infrastructuur remote robot management

Start met implementeren van Remote Robot Management

Automatico RMM heeft de kennis, software en hardware in huis om een robot te implementeren op jouw werkvloer. Met IoT, Device Gateway of een Access controller wordt de robot op locatie geïnstalleerd en aangesloten op Automatico software. Sensoren, camera’s en andere add-ons worden geïnstalleerd en getest. De robot wordt aangesloten op een LAN/Wifi/4G netwerk, waardoor deze remote bestuurbaar is via een app op mobiel. Bespreek alle mogelijkheden in een videocall met Manfred van der Voort.

Automatico is onderdeel van ICR3ATE

ICR3ATE is sinds 2015 innovatie- en prototyping partner voor MKB’ers en corporates. Onze technici hebben jarenlange ervaring met de implementatie en toepassing van robots. Om meer organisaties de vruchten te laten plukken van remote robot management is Automatico in het leven geroepen.

Partners

TekDelta

Meer weten over wat wij voor jou kunnen doen?

Like it?

Share it!