Rapid Application Development

Applicr3ate maakt RAD mogelijk met AppGyver

Sinds 2020 is Applicr3ate het zusje van ICR3ATE dat innovatieve MKB’ers helpt met Rapid Application Development (RAD). Applicr3ate ontwikkelt applicaties met low code / no code toepassingen voor een MKB-vriendelijk budget. Na de ontwikkeling van de applicatie zijn er desgewenst geen verplichtingen en behoud je maximale onafhankelijkheid en vrijheid van Cloud deployment.

Low code / no code applicatieontwikkeling

Snelle applicatieontwikkeling die makkelijk geïntegreerd kan worden binnen huidige Cloud omgevingen. Dat doen wij door middel van low code / no code applicatieontwikkeling o.b.v. AppGyver. Met deze vorm van applicatieontwikkeling kunnen we sneller software ontwikkelen omdat dit proces minder tijdrovend is dan traditionele softwareprogrammering. Hiermee wordt de ontwikkelingstijd verminderd en worden er kosten bespaard voor jou, de opdrachtgever.

Waarom Applicr3ate?

Low code, low cost. Applicr3ate is een betaalbare keuze vergeleken met traditionele softwareontwikkeling. Wij werken efficiënter door low code / no code frontend en backend tools optimaal in te zetten. Daarnaast zorgt dit ook voor veel tijdsbesparing, waardoor de applicaties snel worden geïntegreerd in bestaande IT-omgevingen. Ten slotte zorgt onze co-makership benadering voor een veel succesvoller product.

Waarom kiezen wij voor co-creatie?

Onze ontwikkelstudio is gebaseerd op co-creatie, omdat deze manier van samenwerken beter resultaat oplevert. Juist door meer participatie in het ontwikkelingsproces creëren wij samen een betere app dan vooraf gedacht. Als opdrachtgever snap je beter hoe de applicatie in elkaar zit en hoe deze bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf. Samen gaan we voor een goede fit for purpose!

Kinderen begeleiden in hun persoonlijke groei, zodat zij zich ontwikkelen tot veerkrachtige, zelfbewuste volwassenen. Daar is de interactieve app van Pillar voor bedoeld. Door middel van co-creatie hebben we in korte tijd samen met Applicr3ate een app ontwikkeld die ouders dichtbij hun kinderen brengt.

Liesbeth Verhagen

Oprichter, Pillar - parenting with purpose

40+ frontend en backend tools waar jij gebruik van kunt maken

Applicr3ate gebruikt verschillende tools op het gebied van User Interface, Business Logic, Integration en Infrastructure om snel een werkende applicatie te ontwikkelen. AppGyver is onze standaard voor Low code app ontwikkeling. Wij zetten tools in die het best passen bij jouw project. Wij halen het beste uit deze bestaande tools. Maak als opdrachtgever gebruik van deze unieke positie!

Waarom een duurder alternatief kiezen?

Maak gebruik van onze grote frontend en backend development stack vanaf €250 per maand en behoud de vrijheid van dataopslag en app-integratie. Onze methode levert snel resultaat, waardoor je niet maanden op ontwikkeling en integratie hoeft te wachten. Dit bespaart je ook flink wat budget, zoals bij MKB’er Pillar. De kosten voor applicatieontwikkeling bij Pillar was via traditionele softwareontwikkeling geschat op €45.000. Met low code / no code hebben wij dit gerealiseerd voor €15.000. Kies ook voor low code / no code en ervaar deze snellere en goedkopere methode met bovendien een applicatie ie beter is toegesneden op jouw bedrijfssituatie.

  • Blijf baas over je eigen data. Er zijn geen verborgen afhankelijkheden
  • Keuzevrijheid in de integratie. Kies voor private cloud of public cloud 
  • Geoptimaliseerde integratiemogelijkheden
  • Betaalbare applicatieontwikkeling: vanaf €250 per maand
  • Snelheid is cruciaal. Onze apps passen naadloos in uw bedrijf

Meer weten over wat wij voor jou kunnen doen?

Like it?

Share it!