We geven je graag het eerste zetje

Kleine series

In ons multidisciplinaire lab kun je terecht voor het (laten) maken van diensten en producten waarbij kennis en kunde van elektronica, software en mechanica om de hoek komen kijken. Deze disciplines worden bij ons natuurlijk ook enkelvoudig aangeboden. 

Zeker bij mechanisch en elektronisch werk kunnen we beperkte series van producten maken, al dan niet in de vorm van een combinatie. Zo kunnen we je voorzichtig op weg helpen bij de eerste schreden op het productievlak. Dit doen we omdat we er plezier in hebben om onze creativiteit om te zetten in productiviteit met de hierbij vaak zo gewenste flexibiliteit.

.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen doen? 

.

Whitepaper "the art of Prototyping"

Waarschijnlijk heb je wel eens een innovatief idee gehad waarbij je dacht: ‘hiermee kan ik de wereld veroveren!’. Misschien heb je gemerkt dat wanneer je zo’n idee aan iemand anders uitlegt, men vaak een gedeelte van je verhaal begrijpt. Veel mensen vinden het lastig om een nieuw idee in te beelden.

Door zo’n idee tastbaar te maken is het makkelijker om anderen mee te nemen met jouw idee. Dat is precies wat wij met prototyping bedoelen: het materialiseren van jouw innovatief idee. In deze whitepaper lees je vanuit welk perspectief ICR3ATE dat doet en waarom dat belangrijk is. Ook lees je welke factoren zorgen voor een succesvol prototype en delen we een aantal voorbeelden van prototypes die wij hebben gecreëerd voor onze opdrachtgevers.