Wij helpen je om te innoveren

Over ICR3ATE 

ICR3ATE bestaat sinds 2015 uit een hecht en flexibel team van IoT experts, ontwikkelaars, consultants en projectleider. We hebben de afgelopen jaren meerdere grotere en kleinere opdrachtgevers succesvol op weg geholpen, zoals bijvoorbeeld Univé, HAN / Interreg project Vista en Citizen Science voor de Gemeente Ede.. 

We doen niets liever dan bedrijven, organisaties en professionals (productontwikkelaars / uitvinders) te helpen met innoveren door het ontwikkelen van baanbrekende prototypes.  Dat doen we het liefst in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

De huidige industrie wordt gedomineerd door conceptuele denkers. Maar je hebt óók denkende doeners nodig. Er is in deze maatschappij een tekort aan mensen die meer praktisch, creatief en inventief te werk gaan. Mensen die software kunnen ontwikkelen, apparatuur en meetinstrumenten kunnen bedienen, die apparaten en (proef)opstellingen kunnen bouwen. Juist dit type mensen is broodnodig als je een conceptueel idee wilt materialiseren in een werkend prototype. En bij ICR3ATE vind je die.

Onze opdrachtgevers zijn heel divers. Door onze bijzondere one stop shop aanpak – we hebben electronica, mechanica en software onder één dak in ons multidisciplinaire lab- beperken we ons niet tot een of twee branches. Dat maakt het werk heel afwisselend en vernieuwend.

Daarnaast beschikken we over een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners waar we trots op zijn. Een mooie mix van (inter)nationale bedrijven en onderwijs in de regio.

Opdrachten worden door ons uitgevoerd op basis van:

  • vaste projectprijs,
  • time & material en
  • incidenteel freelance inhuur.

 

 

 

Like it?

Share it!