Wij helpen je te innoveren

Over ICR3ATE

ICR3ATE bestaat sinds 2015 uit een hecht en flexibel team van IoT experts, ontwikkelaars, consultants en projectleider. We hebben de afgelopen jaren meerdere grotere en kleinere opdrachtgevers succesvol op weg geholpen, zoals bijvoorbeeld Univé, Vista en Citizen Science. 

We doen niets liever dan bedrijven, organisaties en professionals (productontwikkelaars / uitvinders) te helpen met innoveren door het ontwikkelen van baanbrekende prototypes.  Dat doen we het liefst in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Je hebt óók denkende doeners nodig.

De huidige industrie wordt gedomineerd door conceptuele denkers. Maar je hebt óók denkende doeners nodig. Er is in deze maatschappij een tekort aan mensen die meer praktisch, creatief en inventief te werk gaan. Mensen die software kunnen ontwikkelen, apparatuur en meetinstrumenten kunnen bedienen, die apparaten en (proef)opstellingen kunnen bouwen. Juist dit type mensen is broodnodig als je een conceptueel idee wilt materialiseren in een werkend prototype. En bij ICR3ATE vind je die.

Onze opdrachtgevers zijn heel divers. Door onze bijzondere one stop shop aanpak – we hebben elektronica, mechanica en software onder één dak in ons multidisciplinaire lab- beperken we ons niet tot één of twee branches. Dat maakt het werk heel afwisselend en vernieuwend.

Daarnaast beschikken we over een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners waar we trots op zijn. Een mooie mix van (inter)nationale bedrijven, overheid en onderwijs in de regio.

Leaflet NL

 

Whitepaper "the Art of Prototyping"

 

Waarschijnlijk heb je wel eens een innovatief idee gehad waarbij je dacht: ‘hiermee kan ik de wereld veroveren!’. Misschien heb je gemerkt dat wanneer je zo’n idee aan iemand anders uitlegt, men vaak een gedeelte van je verhaal begrijpt. Veel mensen vinden het lastig om een nieuw idee in te beelden.

Door zo’n idee tastbaar te maken is het makkelijker om anderen mee te nemen met jouw idee. Dat is precies wat wij met prototyping bedoelen: het materialiseren van jouw innovatief idee. In deze whitepaper lees je vanuit welk perspectief ICR3ATE dat doet en waarom dat belangrijk is. Ook lees je welke factoren zorgen voor een succesvol prototype en delen we een aantal voorbeelden van prototypes die wij hebben gecreëerd voor onze opdrachtgevers.

Like it?

Share it!