Omdat je nooit bent uitgeleerd

Onze workshops

Een leven lang leren. Het kan eigenlijk niet anders met de huidige snelheid van ontwikkelingen. Een belangrijke en niet te missen ontwikkeling is the Internet of Things (IoT), oftewel: ‘het internet der dingen.’ Daar kunnen we je echt alle over vertellen.

IoT is een netwerk van fysieke objecten; apparaten, voertuigen, gebouwen en andere dingen. Die objecten zijn voorzien van elektronica, software, sensoren en een netwerkverbinding en kunnen informatie verzamelen én met elkaar uitwisselen.

We bieden drie workshops aan voor wie dit interessante domein verder wil verkennen. Dit gebeurt meestal ‘in company’. De workshops worden begeleid door een ervaren IoT en business consultant, Manfred van der Voort. Manfred is ambassadeur voor TheThingsNetwork en is in die rol betrokken bij de ontwikkeling en uitrol van dit Community Internet of Things Netwerk. Afhankelijk van jouw voorkennis en wensen, kun je kiezen uit een van onderstaande varianten van deze workshop.

IoT | in vogelvlucht

Deze beknopte variant van de workshop the Internet of Things legt het accent op het in zo kort mogelijk tijd een globaal beeld krijgen van de kansen en mogelijkheden van the Internet of Things voor je organisatie.

IoT | standaard

De standaard variant van de workshop the Internet of Things levert theoretisch hetzelfde als de beknopte variant, maar biedt ook de mogelijkheid gezamenlijk ervaring op te doen door als team een Internet of Things casus te maken. Het is een workshop in letterlijke zin, omdat er ook gebruik wordt gemaakt van elektronica, sensoren, software en een Internet of Things netwerk.

IoT | de diepte in

De uitgebreide variant van de workshop the Internet of Things gaat nog een stap dan de standaard variant met de theoretische en praktische toepassing. Er wordt verspreid over twee dagen een algemene Internet of Things casus gemaakt. Op de tweede dag is er een compleet op maat gemaakt pakket beschikbaar waarmee het team – begeleid en gefaciliteerd – zelf een prototype gaat maken van de casus die als kansrijk is aangemerkt in de voorgaande dag.

Meer weten over onze workshops? 

.

Like it?

Share it!