Een werkend prototype

Materialiseer jouw innovatief idee, waardoor je idee tot leven komt en meer mensen overtuigt.

Overtuig anderen

Met een prototype heb je een tastbaar, werkend product. Hiermee overtuig je anderen veel sterker dan met een idee. Met enkel een powerpoint kom je er niet.

Verklein de risico’s

Verklein de risico’s van productontwikkeling: krijg sneller feedback over een mogelijk marktsucces met een werkend prototype in plaats van grootschalige productontwikkeling.

One stop shop

Ervaar de voordelen van een one stop shop bij ICR3ATE. Met één contactpersoon hoef je niet met meerdere partners tegelijk te schakelen en blijft de prototype-ontwikkeling overzichtelijk.

Om anderen te overtuigen van jouw idee heb je een werkend prototype nodig.

Maar…

Waar begin je met bouwen? Er zijn weinig partners op het gebied van digitale transformatie. De uitdaging om innovatieve ideeën tastbaar te maken in de vorm van een werkend prototype is daarom groot.

Hierdoor worden veel potentieel goede ideeën niet getest en blijven het enkel goede ideeën.

Wij geloven dat iedereen het verdient om zijn innovatief idee te materialiseren.

Wat levert een prototype op?

Producten worden steeds complexer. Met een prototype valideer je jouw innovatief idee voordat deze voor groot kapitaal wordt ontwikkeld. Met een functioneel prototype overtuig je klanten, financierders en eindgebruikers van jouw idee.

In deze whitepaper lees je wat er komt kijken bij een prototype en wat dit oplevert. Zo bestaat een goed prototype uit een aantal onmisbare succesfactoren. Ontdek welke dit zijn en hoe wij jou daarbij helpen.

Whitepaper

Wie jou al zijn voorgegaan

Wij werken met opdrachtgevers die de prototype-ontwikkeling willen uitbesteden bij één organisatie. Door ons high tech lab en team van verschillende specialisten, projectmanagers en een specialistisch internationaal netwerk, helpen wij jou met met het materialiseren van jouw idee. Dé one stop shop voor innovatieve bedrijven.

Univé

ICR3ATE en Univé werken samen om brand in huis te voorkomen met een LoRA/IoT-schoorsteensensor.

Cowmas

ICR3ATE maakt sensorische oortags om vee beter te monitoren en analyseren met IoT en Ai. 

Vista

ICR3ATE levert een software- & hardware infrastructuur voor het real time location system voor semi-autonome distributie.

Wij begrijpen jou

Wij begrijpen hoe lastig het is om een idee om te zetten in iets tastbaars wat werkt. In ons high tech lab helpen wij jou met het ontwikkelen van fysieke producten. Zoals met behulp van 3D-printers, lasersnijders, waterstraalsnijders en simulatie & visualisatie. Ook bouwen wij intelligente software voor jouw innovatief idee.  

Samen jouw prototype maken in 3 stappen?

Wij werken met opdrachtgevers die de prototype-ontwikkeling willen uitbesteden bij één organisatie. Door ons high tech lab en team van verschillende specialisten, projectmanagers en een specialistisch internationaal netwerk, helpen wij jou met met het materialiseren van jouw idee. Dé one stop shop voor innovatieve bedrijven.

Intakegesprek

Tijdens een open kennismakingsgesprek verkennen we met elkaar de mogelijkheden om samen te werken.

Deep dive sessie

Tijdens deze sessie pellen we met elkaar af wat er nodig is om potentiële investeerders voor je te winnen. 

Planning en begroting MVP

We schatten in hoeveel tijd en geld het gaat kosten om het gewenste prototype te ontwikkelen. Heel transparant!

Getting things prototyped

Investeer in een werkend prototype, waardoor ook jouw innovatie tot leven komt. Wij maken jouw innovatief idee tastbaar met de juiste software, elektronica en mechanica. Verover de wereld met jouw innovatie!

Zullen we videobellen om de mogelijkheden te bespreken?

 

 

Whitepaper

Meer informatie over prototyping

Prototyping betekent het materialiseren van abstracte beschrijvingen, afbeeldingen, animaties en videobeelden naar een tastbaar object. Een prototype dat je kunt vasthouden en dat werkt.

Ontdek wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van een prototype. ICR3ATE neemt je mee in dit proces. Er is geen idee té complex, wij maken innovatie toegankelijk voor iedereen.

Volg ons

Like it?

Share it!