logo-icr3ate
twitter linkedin 
September 2021

Beste reader reader,

De zomer is op z'n einde en de Covid-19 pandemie op z'n retour? Laten we dat hopen!

We zijn er ruim een jaar flink door geraakt (wie gaat er nu nog innoveren in tijden van crisis?) Maar gelukkig .... het borrelt sinds een maand weer goed bij ons!

Dat is de uitdrukking die ik gebruik om aan te geven dat we weer aanvragen krijgen, er een mooie Applicr3ate RAD opdracht is gegund, er interactie is op de Website en er weer Innovatie en Prototyping zaken op ons pad komen. Gelukkig maar!

Lees onze nieuwsbrief en je bent weer op de hoogte van ontwikkelingen. Volg ons via LinkedIn en je blijft op de hoogte.

Innovatieve groet,

Manfred van der Voort

819-8191090_bubbles-clipart-water-bubble-blue-bubbles-png

We zijn opgenomen in Newchip Accelerator

We hebben de officiële bevestiging gehad van Newchip dat we opgenomen zijn in hun wereldwijde (en volledig remote werkende) Startup Accelerator programma. Om precies te zijn zijn we opgenomen in het Seed onderdeel. Naast het Seed onderdeel zijn er ook nog Pre-Seed en Series A.     Dergelijke startup incubator en accelerator programma's worden wereldwijd aangeboden, b.v. ook in onze …

Read more
ICR3ATE is opgenomen in Newchip Accelerator September 2021 Cohort

Voorbeeld uitvoeren van Prototyping opdracht

MST-apparaat
We krijgen nog wel eens de vraag hoe het uitvoeren van een Prototyping opdracht precies verloopt. Veel van het innovatie werk dat we verrichten is onderhevig aan geheimhouding, waardoor we niet zo veel kunnen vertellen als we zouden willen. In dit artikel vertel ik wat over een opdracht die nu wordt uitgevoerd. Het betreft het ontwikkelen van prototype van een consumenten product dat onze opdrachtgeefster heeft bedacht.

Read more

Introductie van een nieuwe dienst voor het innovatieve MKB: Applicr3ate

download (3)

Rapid Application Development met AppGyver (nu SAP) Low Code

1611842304968
Rapid Application Development Applicr3ate maakt RAD mogelijk Sinds 2020 is Applicr3ate het zusje van ICR3ATE dat innovatieve MKB’ers helpt met Rapid Application Development (RAD). Applicr3ate ontwikkelt applicaties met low code / no code toepassingen voor een MKB-vriendelijk budget.

Read more

A showcase of our Applicr3ate service for RAD

Team Before Self. This application is to complete different challenges with your team. The challenges need to be completed in the physical world but need to update the results in the app. The first team who completes the challenges first will win team before self is an app that helps people overcome struggles and motivates them Team before self is an app that helps …

Read more
Team Before Self

We zoeken: Manager Acquisitie, Marketing & Operations als medeondernemer

Wij zoeken een Manager Acquisitie, Marketing & Operations - via een MBI.

ICR3ATE - Getting Things Prototyped is een R&D partner voor slimme producten, elektronica en software gedreven services in het IoT en AI tijdperk. We zijn een R&D partner voor professionals, organisaties, MKB bedrijven en overheidsorganisaties die een product of dienst willen laten ontwikkelen of (deels) zelf ontwikkelen.

Read more
We zoeken: Manager Acquisitie, Marketing & Operations als medeondernemer
Cobotify header
Met welke innovatie kunnen we je helpen?
Logo-diap
twitter linkedin