Team voor Zichzelf.

Deze applicatie is om verschillende uitdagingen met uw team te voltooien. De uitdagingen moeten in de fysieke wereld worden voltooid, maar moeten de resultaten in de app bijwerken. Het eerste team dat voltooit
de uitdagingen zullen eerst winnen

Team voor zichzelf is een app die mensen helpt om worstelingen te overwinnen en hen motiveert

Team voor zichzelf is een app die mensen helpt om worstelingen te overwinnen en hen te motiveren. Het is ontworpen voor zowel militaire veteranen als niet-veteranen. Het idee achter het team vóór de zelf-app is om je te helpen je angsten, gezondheidsproblemen en leerwerk te overwinnen en te verdelen en te overwinnen. Elke gebruiker zit in een team. Teams krijgen een aantal uitdagingen. Alle teams zijn verdeeld in vier rollen op basis van vaardigheden. Elk team wordt geleid door een teamleider, navigator, assistent-leider en ten minste één ander lid. De App lijkt op het werk van echte teams om het doel te bereiken.

Projectdetails

Opdrachtgever

Team voor zichzelf

Projectduur

1 maanden

Gebruikte technologieën

AppGyver, Strapi, NoteJS, Streep

Applicr3ate is AppGyver Creator van de Week

AppGyver Schepper van de Week

Interview over een project

Lees hier

Co-creatie werkt

effectief

en snel

Co-creatie zorgt voor een effectiever en sneller proces tijdens applicatieontwikkeling. Applicr3ate programmeert alle functionaliteiten zodat de ontworpen knoppen werken. Dit is geweldig voor klanten die graag een applicatie willen ontwikkelen maar geen technische kennis in huis hebben. Co-creatie zorgt ervoor dat we snel schakelen en dat we samen met de klant de applicatie ontwikkelen. Dit betekent dat de samenwerking intensiever is en dat je als opdrachtgever proactief bent in het project. Maar dit wordt gecompenseerd door een korte lijn en applicatieontwikkeling met een bescheiden budget.

  • Co-creatie betekent dat we de klant betrekken bij de ontwikkelingsfase van de app.
  • Eerst vroegen we wat de klant van de app verwacht, want dat bepaalt hoe we een product kunnen maken dat zowel visueel aantrekkelijk is, maar ook een probleem voor zijn bedrijf oplost.
  • In de volgende stap hadden we een brainstormsessie waarbij we alles wat onze klant wil uit een app haalden.
  • De klant was erg betrokken bij het ontwikkelingsproces, dus als het ging om het kiezen van een lettertype, visuele effecten en compositie van afbeeldingen had hij een sterke mening.
  • We konden hem helpen met onze ervaring in consumentenonderzoek om erachter te komen hoe consumenten op zijn product zouden reageren zonder het zelfs maar te proeven of in de schappen te zien.

Gebruikte gereedschappen

Applicr3ate werkt met meer dan 40 tools verdeeld over 4 soorten toepassingen:

  • Gebruikersinterface
  • Bedrijfslogica
  • Integratie
  • Infrastructuur
Gebruikersinterface
Bedrijfslogica
integratie
Infrastructuur

Binnen het Project Team Before Self heeft Applicr3ate voornamelijk gebruik gemaakt van de volgende tools: AppGyver, Node.js, PostgreSQL, PostgREST, Express gateway, Stripe.

APPFGyver
Knooppunt.js
PostgreSQL
PostgREST
Express-gateway
Streep

BaaS op maat

Backend as a Service (BaaS) is een cloudservicemodel waarbij ontwikkelaars niet te maken hebben met ‘behind-the-scenes stuff’. Ze hoeven zich alleen maar te concentreren op de voorkant van de app. Gebruikersverificatie, databasebeheer en pushmeldingen voor mobiele apps zijn allemaal dingen die BaaS-providers bieden. Applicr3ate heeft een eigen BaaS op maat. In custom BaaS bouwen we de a-z functionaliteit door de verschillende technologiecomponenten te combineren. Wij (ICR3ATE/Applicr3ate) leveren baaS op maat aan onze klanten. In custom BaaS behandelen we alle backend functionaliteiten, inclusief data toegankelijkheid en security meting.

● Backend lavrages op PostgreSQL database voor het opslaan en
het ophalen van de gegevens.
● PostgREST is bovenop de database gebruikt om toegang te bieden tot de gegevens in de database met API’s.
● Express Gateway is gebruikt om de API’s te beveiligen
● De app is gebouwd met AppGyver
● Stripe betalingsgateway is geïmplementeerd voor betalingen

” Na een gesprek met collega-veteranen realiseerde ik me dat dit vaker voorkwam dan niet. Ik besloot een manier te vinden voor veteranen om contact te maken en opnieuw samen te werken aan een gemeenschappelijk doel.

De “Team Before Self Competition” is een Team versus Team, holistische gezondheidscompetitie die is ontworpen om te worden geïntegreerd in je drukke leven. Holistische gezondheid? Bedoel je geestkristallen en het journaliseren van mijn gevoelens? Niet echt.

Holistische gezondheid gaat volgens ons over KRACHT. KRACHT van geest, KRACHT van lichaam, KRACHT van relaties en KRACHT van doel.

Toen we dienden, duwden we elkaar. We verlegden de grenzen van wat we dachten dat we konden omdat we deel uitmaakten van een team, en verliezen was geen optie.

Verliezen is nog steeds geen optie. Je families, je gemeenschappen en je land hebben je kracht en leiderschap nodig. Je dienst is nog niet voorbij. Breng je team bij elkaar.

Rob Mendal

Stichter

Team voor zichzelf

Deze applicatie is om verschillende uitdagingen met uw team te voltooien.


Elk team heeft een andere rol in de app, zoals:
● Leider
● Navigator
● Teamgenoten

Het team krijgt verschillende routes en elke route heeft verschillende uitdagingen. Navigator is verantwoordelijk voor het selecteren van de route voor uitdagingen. Alle teamleden dragen bij aan de voortgang van het team.

Kom in contact met Applicr3ate

Like it?

Share it!