Nieuws

Blijf op de hoogte, lees hier ons laatste nieuws. Op deze pagina vind je een overzicht van nieuwsberichten én een overzicht van onze eerder verstuurde nieuwsbrieven.

Volg ons via LinkedIn of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Ontwikkelen IIoT deel oplossing voor energietransitie startup

Ontwikkelen IIoT deel oplossing voor energietransitie startup

Dat er een energietransitie gaande is, kan niemand ontgaan zijn. Borg, gevestigd in Harderwijk, ontwikkelt een oplossing voor energiebuffering in de vorm van een meerdaags traag proces van opgewarmd water. Dat warme water wordt vervolgens langdurig gebruikt om huishoudelijke verwarming met een warmtepomp te helpen. Borg heeft ons gevraagd om IIoT, voor een deel van het geheel te realiseren voor de volgende praktijkfase, aanvullend op bestaande besturingselektronica.

Lees meer
Voorbeeld van het uitvoeren van een Prototyping opdracht

Voorbeeld van het uitvoeren van een Prototyping opdracht

We krijgen nog wel eens de vraag hoe het uitvoeren van een Prototyping opdracht precies verloopt. Veel van het innovatie werk dat we verrichten is onderhevig aan geheimhouding, waardoor we niet zo veel kunnen vertellen als we zouden willen. In dit artikel vertel ik wat over een opdracht die nu wordt uitgevoerd. Het betreft het ontwikkelen van prototype van een consumenten product dat onze opdrachtgeefster heeft bedacht.

Lees meer

Hieronder vind je onze eerder verstuurde nieuwsbrieven

[mailpoet_archive]

Like it?

Share it!