Presentatie IoT techniek voor Davinc3i

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/1eOsS4DNmfNmANHd29ZvpU7OWmEjsam8UDIokx4OhBZA/embed?start=true&loop=true&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Presentatie IoT techniek voor Davinc3i

 

Internet of Flowers & Plants: Toepassingen van IoT in de sierteelt

DaVinc3i community organiseert op 29 juni a.s. een bijeenkomst bij FloraHolland in Aalsmeer.

 

Niet alleen mensen zijn online, maar ook dingen. Dat geldt ook voor machines, auto’s of koelcellen binnen de sierteeltketen. Ze vormen samen een groot ‘internet of things’, oftewel het internet der dingen. Dit biedt tal van mogelijkheden en kansen. Te denken valt aan nieuwe diensten en producten die nog beter inspelen op de wensen van de consument en klant; verhoogde productkwaliteit doordat door de keten heen deze kwaliteit gemonitord kan worden; en verbeterde efficiëntie door end-to-end tracking. Laat je tijdens de Davinc3i community inspireren door de nieuwste inzichten en ontdek de concrete mogelijkheden voor producenten, handelaren, transporteurs en bloemisten.

 

De Techniek achter IoT – Manfred van der Voort (Digital Makers Lab)

We geven een overzicht van de technologische stand van zaken en ontwikkelingen van IoT. Ook bespreken we de plussen en minnen van verschillende mogelijkheden op het gebied van sensoren, IoT devices, connectivity en draadloze netwerken.

Interessant?

Like it?

Share it!